Forum > Accent
[Accent X3] Pomoc przy odłączeniu fabrycznego układu odcięci
Lookas:
to nie jest oryginalny immo. oryginalny byl montowany za wlacznikami od swiatel przeciwmgielnych, jak wywalisz ta klapke to po prawej stronie taki czarny kwadracik ja pudelko po papierosach. ale ja ma 98' i oryginal, wiec u ciebie bedzie gdzis indziej.
i jak juz ktos napisal nie da sie poprostu odlanczyc oryginalnego immo bo jest to polaczony uklad z ecu.
IgoReCzeK:
--- Cytat: "Lookas" ---ak juz ktos napisal nie da sie poprostu odlanczyc oryginalnego immo bo jest to polaczony uklad z ecu.
--- Koniec cytatu ---
Kodami serwisowymi można wyłączyć immobilizer w ECU. Tylko trochę szkoda tracić dodatkowe zabezpieczenie przed mniej wyrafinowanym złodziejem. ;-)
Renata89:
ok dzis wrzuce fote i zobaczycie jak to wyglada, jest to zamontowane kolo wlacznikow swiatel przeciwmgielnych...
[ Dodano: 2012-02-09, 18:40 ]
A to pilocik do immobilisera...
skali:
Mam identyczne ustrojstwo i też nie wiem jak to odłączyć :D A nie chce mi sie w tym bawić bo już całkowicie ten mój raszpel nie bedzie palił :P
Lepiej to zostaw jak jest ;>
lukaszl86ldz:
miałem takie coś podobnego w Swifcie pod spodem szły kabelki i luzem wisiał bezpiecznik niebieski więc nie pamiętam ile miał Amper w każdym, bądź razie odłączyłem kabelek od niego który był przylutowany i wystarczyło ...
Nawigacja
[#] Następna strona