Forum > i30 GD

[i30 GD] Dokładka lusterka fotochromatycznego

<< < (3/6) > >>

kosmos2011:
Przed demontażem trzeba wyjąć kluczyk ze stacyjki odłączyć akumulator i po wciśnięciu i puszczeniu pedału sprzęgła i hamulca poczekać kilka minut.

pawels812:
Dziękuję bardzo ;)

paradoks1:
Lusterko z wyświetlaczem jeśli się nie mylę ma 8 pinów okablowanych . Twoje chyba jest bez wyświetlacza. a tak z ciekawości ile za nie dałeś ? Tez myślę na zmianą tylko nie wie czy fotochrom czy dołoxyć kamerkę

kosmos2011:
Pawels812 żeby ktoś przeczytał to co dopisałeś do postu [ Dodano: 2016-11-08, 19:45 ] w momencie gdy Twój post jest ostatnim w temacie musisz:

Po dopisaniu poprzez funkcję odpowiedź trzeba wejść w edytuj (z prawej strony postu) zaznaczyć całą treść postu, następnie iksem koło edytuj trzeba skasować cały post i na końcu poprzez odpowiedź należy wkleić całą treść i ponownie wysłać. To co zrobiłeś dotychczas powoduje że post wyświetla się jako przeczytany i nikt nie wie że coś dopisałeś.

To są piny 2 i 7 i powinny być puste. Podaj wszystkie oznaczenia jakie są na lusterku.

pawels812:

--- Cytat: "paradoks1" ---Lusterko z wyświetlaczem jeśli się nie mylę ma 8 pinów okablowanych . Twoje chyba jest bez wyświetlacza. a tak z ciekawości ile za nie dałeś ? Tez myślę na zmianą tylko nie wie czy fotochrom czy dołoxyć kamerkę
--- Koniec cytatu ---

Za lusterko zapłaciłem 80 zł na szrocie.

[ Dodano: 2016-11-10, 15:40 ]
Mam jeszcze pytanie czy lusterko załączone na zdjęciach jest z funkcją wyświetlacza kamery? Do czego służą te dwa pozostałe piny, (z którego jeden ten obok minusa ma z nim połączenie) zaznaczone na zielono? Nigdzie nie spotkałem takiego lusterka a jest to lusterko prawdopodobnie z i30 2014r. tak mi powiedziano na szrocie i pasuje do mojego i30. Jeszcze mam pytanie odnośnie zdjęcia tej osłony słupka. Czy wystarczy ją pociągnąć żeby zeszła czy trzeba coś podważyć aby obrócić ten obrotowy kołek ponieważ po zdjęciu uszczelki widzę tylko poduszkę kurtynową. Jak ją zdjąć żeby niczego nie uszkodzić.

Numery z lusterka:

026654
A048070
2J25220423
Więcej nie mam numerów

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej