Forum > i40 VF
[i40 VF] usterka sprzęgła - trzęsący się samochód
waszek_rmc:
Niezła sumka, mam nadzieje, że mnie nie będzie czekać wymiana. Chociaż kto wie :)
lucianin:
Niestety , pozniej doszla mi chlodnica ktora sie rozszczelnila ;/ Aktualnie wystawilem autko na sprzedaz , stwierdzilem ze nie bede ryzykowal ze cos znowu sie wyrypie , puki co auto jest w perfekcyjnym stanie tak stwierdzil kierownik w moim ASO :) Wiec moze to dobry czas na sprzedaz :P
Alfred:
Sorki, że może niedokładnie w ten temat ale jak zlewałem problem z 1 czy 2 (biegi) to teraz zaczyna mnie to drażnić. Na zimnym jest tragedia i miałem już sytuację, że na światłach 1 musiałem pare razy wrzucać bo nie chciała wejśc. Z tego co czytałem to wiekszość ludzi to zgłaszała do ASO. Jeszcze mam gwarancje to też z tym uderzać i zaczać ich meczyc? Innych objawów nie widze. Samochod nie "skacze przy ruszaniu". Jedyne co to drażni mnie też dźwięk skrzyni przy zmianie biegów. Jak mam otwarte okno i wrzucam 1 to bardzo głośno to słychać. Powiedzcie czy to może też coś byc nie tak czy tylko ja już jestem przewrażliwiony?
Venom:
zdecydowanie powinieneś to zgłosić jako usterkę .Moja i40 ma 240000 przebiegu a biegu wchodzą jak w masło .Nie czekaj az ci się skończy gwarancja bo napewno samo nie przejdzie
lucianin:
Alfred, Jak masz gwarancje to wal chlopie czym predzej do ASO nie czekaj, na dluzsza mete sie to nie oplaci. Ja nie mialem tej opcji i mnie pociaglo :(
Nawigacja
[#] Następna strona