Forum > i40 VF

[i40 VF] skrzypiąca/stukająca deska rozdzielcza

<< < (6/19) > >>

mati83:
Ja znam w Katowicach. W MM Cars na ul. Kościuszki załatwili to od "pierwszego strzała". Skrzypiało, a już drugi miesiąc jeżdżę i jest cichutko... ;) Oby jak najdłużej! ;)

waszek_rmc:
A wiadomo co zrobili? Ma ktoś doświadczenie w tym temacie z serwisem Poznań lub Swarzędz?

mati83:
Niestety szczegółów nie znam, wiem że rozbierali deskę, ale co dalej nie wiem... ;/

ptasznik00:
Katowice są trochę nie "po drodze" dla mnie ;-) może jakiś serwis w okolicach Łodzi zna się na tym? Na początku byłem w serwisie w Warszawie na Krasnobrodzkiej i niestety mam bardzo negatywną opinię o nich. Brak kompetencji i ogólnie strasznie olewają klienta.

tstrzala:

--- Cytat: "ptasznik00" ---Witam Wszystkich

Czy ktoś zna jakieś ASO (najlepiej w mazowieckim), które faktycznie ogarnia temat stuków w desce? Poza tą jedną malutką niedoróbką, która jest szczególnie dokuczliwa przy niższych temperaturach, to całokształt auta to bajka.
--- Koniec cytatu ---

Witam
Miałem też problem z skrzypiącą deską w i40. W ramach gwarancji poradzili sobie w ASO Hyundaia w Piotrkowie Trybunalskim. Zostawiłem auto na dwa dni do rozbiórki deski. Jak do tej pory jest dobrze w porównaniu przed. Niekiedy coś tam zatrzeszczy ale i tak jest lepiej. Ale i tak po naprawie deski nie odbyło się bez niespodzianek . Po powrocie do domu stwierdziłem nie działający USB oraz ułamany uchwyt plastiku przy stacyjce. USB naprawili a plastik skleili super glue :lol:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej