Forum > Getz

[Getz] Skrzynka Bezpiecznikowa

<< < (2/4) > >>

robaszek127:
Robisz sobie zdjęcie swojej a potem szukasz na alledrogo identycznej. Kupisz takie coś za za kilkadziesiąt złotych bo to niechodliwy towar i łatwo dostępny.Ale pierwszy az słyszę by ktoś zmieniał ją bo to przecież tylko małe pudełeczko plastykowe. Jak pękło da się to skleić.
A cena 500 to dla mnie kosmos co potwierdza chore ceny w ASO.

kosmos2011:
Było 10 rodzajów w zależności od kraju do którego był samochód produkowany, ale z generalnym podziałem skandynawia i reszta europy.

--- Cytat: "robaszek127" ---Ale pierwszy raz słyszę by ktoś zmieniał ją bo to przecież tylko małe pudełeczko plastykowe. Jak pękło da się to skleić.
--- Koniec cytatu ---

Do tego plastikowego pudełeczka dochodzą kostki i w jego wnętrzu wszystko to jest łączone z bezpiecznikami i przekaźnikami więc nie jest to taka prosta konstrukcja jakby się wydawało.

Cysiek89:
Chodzi o to ze elektryk stwierdzil ze tam lezy wina tego ze nie grzeja lusterka i tylna szyba. Gdyz nie wylaczylo sie automatycznie grzanie szyby i doszlo do przegrzania gdzies i wlasnie ponoc to tam. Czyli bez roznicy jaki nr skrzynki bezpiecznilowej mam rozumiec.

kosmos2011:
Teraz widzę że masz MDPS więc to zawęża poszukiwania do:

91198-1C011

91198-1C010

91198-1C001

Cysiek89:
MDPS czyli co to

[ Dodano: 2015-10-19, 20:37 ]
tam jest normalna pompa wspomagania nie ma nic elektrycznego w kolumnie kierownczej jezeli dobrze rozumiem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej