Forum > Tucson JM

Opony i felgi tucson

<< < (2/7) > >>

kml:
autorus, rzuć okiem na netcar.pl tam są dobre ceny. BTW: warto płacić za tak wysoki index prędkości?

autorus:
No fakt, znalazłem tam Opony letnie BF GOODRICH g-FORCE PROFILER :)

Ponieważ kupiłem kółka na zimówkach zastanawiam sie tez co by tam wybrać na zime , tzn fele. W mojej octavi mam na zime i lato oddzielne felgi i jestem z tego systemu zadowolony. Koła przechowuje u Wiesławskiego w serwisie w Skierniewicach. Gratisowo :) (tego z TVN Turbo :) )

Autorus

Fele raczej alu. Widzaiłem roland po 313zł szt, moze bym przerzucił na nie zimówki a oryginalne fele tucson wpakował letnie :)

kml:
autorus, szkoda alu na zimę. Na szczęscie teraz zimy są coraz przyjemniejsze ale nadal solą ile wlezie :( Ja u siebie mam lato/alu zima/stal i jest ok :)

autorus:
Ok. Ale jak alu kosztuje tyle co stalówki to wypadało by sie nad tym pochylic :) Ja mam roland na zime i jest bardzo ok :)

Autorus

kml:
autorus, ooo daj link. Poza tym o ile w lato "otwarte" felgi są ok to zime sól i cały ten syf nawalający w tarcze, zaciski etc - no mi się to nie podoba. Poza tym w zimę znacznie łatwiej wygiąć fele no i alu może być problematyczne w naprawie. Wlasnie dlatego ja na zimę preferuje stalówki ( świadomie pomijając kwestię wyglądu... )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej