Forum > i40 VF
[i40 VF] Czujniki parkowania
MD13:
cofnij się kilka stron wcześniej, tam dałem linka do czujników.
mati83:
MD13, powiedz mi czy te czujniki pasują bez problemu we wszystkie miejsca na przód i tył? Chodzi mi czy podpięcie jest takie jak w oryginałach, że jest pod kątem 90 st. zarówno na środkowe jak i te z boku, i na przód i na tył? Wskazują równie dokładnie co oryginały?
Chcę sobie zakupić na zapas jakieś 2 szt. w razie jakby mi któryś padł. Do tej pary załatwiałem to na gwarancji, ale te czasy już minęły... ;)
MD13:
Z tyłu nie sprawdzałem osobiście ale z przodu pasują we wszystkie miejsca . Jak się dowiedziałem to z tyłu też będą pasować ,ale osobiście nie sprawdziłem bo mi z tyłu jeszcze nie poszły.
mati83:
MD13, a działają tak jak oryginały? W sensie są tak samo dokładne? ;)
Zamawiałeś dokładnie te? https://www.aliexpress.com/item/high-quality-original-NEW-Parking-Sensor-Park-Sensor-4MT271H7D-96890-A5000-4MS271H7D-95720-3U100-957203U100-For/32821203656.html?shortkey=i6rUnYBj&addresstype=600
MD13:
Z tej aukcji nie zamawiałem. Masz link kilka stron do tyłu z jakiej zamawiałem. To są oryginały. A jak myślisz skąd mają czujniki w ASO . Gdzie koncert zamawia czujniki i gdzie są robione tam gdzie tanio czyli gdzie??? No i masz odpowiedź.tylko nas w du.. . Rąbią.
Nawigacja
[#] Następna strona