Forum > i40 VF

[i40 VF] Czujniki parkowania

<< < (8/33) > >>

kosmos2011:

--- Cytat: "MD13" ---Mój czujnik 96890 3x000Pw6
--- Koniec cytatu ---

Dziękujemy że po miesiącu zamieściłeś info że posiadasz "Smart Parking Assist", a nie "Parking assist"

MD13:
Proszę bardzo. Zauważ ,że nie wiedziałem jaki to jest. To tego był zamalowany. Dopiero jak oddałem auto do serwisu to doszli jaki jest. A ty też nie dopytałeś. A zwracałem uwagę że wygląda da inaczej niż ty podawałeś ale nie mogłem odczytać numerów z powodu zamalowania.

A jaka jest różnica między nimi?? Czy to jest kwestia tego asystenta parkowania, czy czułości?

[ Dodano: 2017-11-17, 08:27 ]

--- Cytat: "mati83" ---Możesz dać linka do aukcji na Ali?
--- Koniec cytatu ---

Wysokiej jakości oryginalny NOWY Czujnik Czujnik Parkowania Park 4MT271H7D 96890-A5000 4MS271H7D 95720-3U100 957203U100 Dla Hyundai Kia http://s.aliexpress.com/i6rUnYBj (from AliExpress Android)

Ja brałem biały. Na Ali jest ich pełno to możesz powybierać nie koniecznie z tej aukcji.

MD13:
Oki panowie padły mi 2 czujniki . Założyłem te co kupowałem na Ali. Działają wyśmienicie 😋 polecam cena za sztukę około 20 zł.

mati83:
Dobrze wiedzieć! ;) Czy do montażu trzeba ściągać zderzak?

MD13:
ja akurat wymieniałem dwa skrajne z przodu. Musiałem odczepić zderzak z boku i zerwać z zaczepów . Odchylenie zderzaka daje spokojnie dostęp do czujników skrajnych. Cała operacja 30 minut. Jak walną te z przodu to już demontaż całego zderzaka , ale spoko loko w 30 minut się wyrobisz.  :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej