Forum > i30 FD

[i30 FD] Przełącznik opuszczania szyby

<< < (2/9) > >>

apikus:
Wyglada na to, że nie działa Ci przełącznik po stronie kierowcy. Sprawdź, czy masz podłączone piny. Może trzeba będzie przeczyścić styki.

dziambel04:
Witam ,
Od jakiegoś czasu w moim Hyundaijku z 2007 r nie działają dwie elektryczne szyby tylna prawa i przednia prawa.
Tylna działa z włącznika w drzwiach ale już z panelu u kierowcy już nie działa a przednia nie działa z żadnej strony , spraszałem silniczki dźwiganie  szyb ale są sprawne.
Po odłączeniu całego modułu sterującego  nie działają  żadne.
Wienc moje pytanie jest czy  uszkodzony jest jakiś sterownik przy module sterującym ( przy kierowcy ) czy przyczyna może być inna ( bezpieczniki przewody sprawdzone ).

kosmos2011:
II
.

GRZECH:
Też mam tę stronę nieczynną (prawą od strony pasażera) przy sterowaniu od strony kierowcy. Działa jeszcze przy danych drzwiach.
Potrafię opuścić ale nie mogę już podnieść szyby i musze sie gimnastykować i sięgać do przełącznika w drzwiach.
Cena modułu kształtuje się na necie za 200zł, ale czasowo brak. Ktoś wie jak to można naprawić? Kto to naprawia?
Domniemam że to problem od strony kierowcy w zespolonym module.

dziambel04:
Grzech chyba kopiłeś i30 u tego samego dealera co jo bo ino my momy taki problem bo mało zainteresowanych ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej