Forum > ix35 EL
[ix35 EL] jazda na zakrętach-doświadczenia, pokrowce czy war
MarekG:
Ja pokrowce do ixa szyłem na miarę, mam Comforta to zimą w tyłek jest trochę cieplej ;-)
Za uszycie zapłaciłem 600 zł. szyłem to w Warszawie na Łojewskiej 3 (na tyłach Klubu ,,Lira"), gość który je szył powiedział, że u niego jestem pierwszy z takim autem więc porobił szablony i jak teraz ktoś będzie ,,potrzebowski" to można tam zajrzeć. Pokrowce wyszły naprawdę spoko, w aucie wyglądają jakby fotele były fabrycznie szmaciane :-D.
jacek2:
--- Cytat: "MarekG" ---Pokrowce wyszły naprawdę spoko, w aucie wyglądają jakby fotele były fabrycznie szmaciane :-D .
--- Koniec cytatu ---
Hi hi, czyli zaniżyłeś sobie klasę samochodu? :mrgreen: :mrgreen:
canion:
nawiązując do pokrowców - czy tylko ja mam wrażenie że owa skóra na siedzeniach/kierownicy to eko skóra? nie wiem czy producent gdzieś o tym wspomina ale jęsli to eko to nieładnie.
MarekG:
canion, pewnie że Masz rację, to co mamy na fotelach ixów jest sztuczne aż do bólu.
jacek2:
--- Cytat: "MarekG" ---canon, pewnie że Masz rację, to co mamy na fotelach ixów jest sztuczne aż do bólu.
--- Koniec cytatu ---
To że wszystko jest sztuczne, to w niczym nie przeszkadza. Ważne jest że bardzo dobrze się prezentuje. Ciekawy jestem czy tylko z upływem czasu wytrzymałość tych materiałów nie ulegną one szybkiemu zniszczeniu :oops:
Nawigacja
[#] Następna strona