Forum > Santa Fe SM

[Santa Fe SM] problem z centralnym zamkiem

<< < (3/4) > >>

Goldi_Cz-wa:
Powitać w nowym roku  :mrgreen:  

Sprawa wygląda tak że jest dzień że wystarczy wcisnąć raz i samochód się zamyka /otwiera a czasem jest tak że trzeba wciskać kilkukrotnie ewentualnie dłużej przytrzymać przycisk na pilocie żeby centralny zadziałał Myślałem że baterie  :roll:  ale po zmianie to samo...myślałem że pilot pada ale z drugim sytuacja jest podobna  :roll:

Od czego zacząć poszukiwania usterki ?

brave:
centralny oryginalny czy jakiś inny? sprawdź jeszcze może na tych przyciskach na drzwiach kierowcy czy po wciśnięciu locka i unlocka zamyka i otwiera normalnie czy tez tak losowo?

Goldi_Cz-wa:
centralny oryginalny, lock unlock działa bez problemu tak samo jak zamykanie z kluczyka. Problem jest tylko z pilotami, które raz działają idealnie od "dotknięcia" a czasem trzeba przyciskać i przyciskać

pieter:
Po pierwsze sprawdź baterie, jesli jest ok to oddaj piloty w ręce szpeca od elektroniki.

volcan:

--- Cytat: "Goldi_Cz-wa" ---centralny oryginalny, lock unlock działa bez problemu tak samo jak zamykanie z kluczyka. Problem jest tylko z pilotami, które raz działają idealnie od "dotknięcia" a czasem trzeba przyciskać i przyciskać
--- Koniec cytatu ---

Albo mikrostyki siadły (ja mam dwa piloty - w obu mikrostyki powiedziały papa), albo się rozregulowały i gubią częstotliwość. W każdym razie można to wszystko naprawić :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej