Forum > Accent
[Accent] Białe pasy jak Viper
Jarek:
Zacznijmy od końca:
--- Cytat: "5pawel5" ---10% rezerw na dobry alkohol
--- Koniec cytatu ---
Chyba za dużo przeznaczyłeś na alkohol, ten tekst wyraźnie na to wskazuje.
Reszta tekstu to bajki pod choinkę dla dzieci i to w krajach gdzie rzadko widują samochód ;-)
5pawel5:
zawsze trzeba przeznaczyc cos na promocje, ja na to mowie alkohol, ale ogolnie chodzi mi o imprezy, zjazdy, czy drifty gdzie moge sie czegos nauczyc, z hyundai'em dopiero zaczynam przygode bo duzo slyszalem iz jest bardzo tani w tuningu, poza tym ma wiele elementow i zastosowan wspolnych z eclipsa ktorej tez jestem wlascicielem, a jak sie orientujesz lub nie to auto(baza) nie jest zadnym kosztem w porownaniu z tuningiem, ja mam inne wyobrazenia i przezycia zwiazane z tuningiem niz ty, mnie nie rajcuje kierownica po prawej stronie, bo dla mnie osobiscie to jest beszczelność, tak jak i miliony bezsensownych nalepek czy tribali, ale każdy ma prawo do swojej wizualizacji, a najlepszy tuning w europie to niemcy, a na swiecie to japonia, dużo jeździłem próbowałem sie nawet w rajdach mazurskich, i powiem Ci że w nie potrafię jeździć w dużej pojemności, dlatego chce spróbować od podstawy do poj. 1.4, masz inne wyobrażenia miej je dalej. Chętnie bym ich wysłuchał.
gt115pssss:
czytam sobie i czytam...
zostalo mi troche farby z malowania jak ktos chce to pw :D
te pasy na accencie tragedia.....hyundai nigdy czegos takiego nie naklejal na swoje auta nawet na usportowione.
Dodano:
--- Cytuj ---Co do wieśniackiego tuningu to się zdarza, ale lepsze jest to że jest na to popyt. Zakupiłem okazjonalnie w niemczech calibre, wystawiłem za 4000zł kilku klijentów przyjechało ale nie sprzedałem, włożyłem w auto 500zł, kupiłem w cholere światełek jarzeniowych, pokrowce, pseudo aluminiowe chodniki, w miejsca zadrapań i odprysków lakieru zamontowałem odblaskowe światełka do tego krzywe alufelgi z allegro i poszedł za 6000zł od ręki.
--- Koniec cytatu ---
niewierze, czy to sie dzieje naprawdę? <hahaha>
---
Brt85:Używaj opcji edytuj! Czytaj regulamin!
Nawigacja