Forum > Accent
[Accent] Białe pasy jak Viper
kml:
gunia, gdybym miał jeszcze pisać dalej to musiałbym zrobić nowy temat o tej historii :) Więc EOT ;]
gunia:
--- Cytat: "kml" ---gunia, gdybym miał jeszcze pisać dalej to musiałbym zrobić nowy temat o tej historii :) Więc EOT ;]
--- Koniec cytatu ---
To załóż temat o desperatach :lol:
A tak wracając do tematu to tak jak Cibor cytował wieś-tuning, po mojej mieścinie jeździ takich parę "tuningowanych" fur i naprawdę mi się to nie podoba auto to nie choinka.
kml:
--- Cytat: "gunia" ---wieś-tuning
--- Koniec cytatu ---
W czasach kiedy wymaga się od ludzi "poprawności politycznej" używamy określenia
AGRO-TUNING :mrgreen:
gunia:
--- Cytat: "kml" ---W czasach kiedy wymaga się od ludzi "poprawności politycznej" używamy określenia
AGRO-TUNING :mrgreen:
--- Koniec cytatu ---
Sorki zwracam honor :->
IgoReCzeK:
Witam. Śledzę ten temat od początku i mimo, że moja opinia jest w zasadzie neutralna (cyt.:”Dla mnie może być”), to nie mogę się oprzeć by nie skomentować konkluzji wypowiedzianej przez kolegę klm a mianowicie AGRO-TUNING. Jest tak zabawna, że ilekroć trafiam na ten temat, to tylekroć się uśmiecham i mnie to bawi, abstrahujac oczywiście od samego pomysłu malowania białych pasów. W swej zabawności jest też trochę sarkastyczna, ale to i dobrze, dodaje trochę smaczku. :mrgreen: Po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi jestem jednak teraz bardziej na nie niż na samym początku, choć nie podchodzę do samego wzoru jako kultowego przypisanego między innymi Viperowi. ;-) Pozdrawiam Igor.
Nawigacja
[#] Następna strona