Forum > Accent

[Accent] Białe pasy jak Viper

<< < (4/8) > >>

gunia:

--- Cytat: "IgoReCzeK" ---Nie wiem, czy teraz nie będziesz musiał pojechać do Guni i w formie zadośćuczynienia za wykorzystanie fotografii do projektu obkleić jej samochodu w ten sam sposób?
--- Koniec cytatu ---

Nie, nie dziękuję <cfaniak> mi osobiście nie bardzo się to podoba ;/

kml:

--- Cytat: "gunia" ---mi osobiście nie bardzo się to podoba
--- Koniec cytatu ---

To moze chociaż dwa małe z boczku :mrgreen: :lol:

gunia:

--- Cytat: "kml" ---To moze chociaż dwa małe z boczku :mrgreen: :lol:
--- Koniec cytatu ---

Oryginalniej będą wyglądały trzy <lol2>

kml:
gunia, pomijając koszty to chyba znacznie fajniej byłoby np zrobić polerkę i potem pociagnąć samochód lakierem perłowym - efekt mógłby być naprawde niezły. Soczysty właściwy kolor plus odrobina perłowego połysku ;-)

Cibor:

--- Cytat: "speedmaster" ---
--- Cytat: "Vex" ---Zreszta jak dla kogo :)
--- Koniec cytatu ---

wedle definicji to nawet zmiana nakrętek w wentylach to już modyfikacja, a więc tuning ;-) a więc wszystko zależy od punktu widzenia danej osoby 8-)
--- Koniec cytatu ---

Wiesz co tylko że śmiać mi się chce jak widzę chłopaków ze z"tuning-owanymi" "furami" np sejak a wygląda jak viper.... Bez przesady... Ludzie troszkę ogłady.... Moje zdanie jest takie że najlepiej zrobić serduszko naszego autka a budę zostawić w spokoju. Tzn tak jak napisałem fele, szybki (lekko) obniżenie, fajny kolor. I to wszystko.

I tu cytat:

--- Kod: ---Wieś-style przyczepienie mnóstwa plastiku, siatki (najlepiej ogrodowej) lampek choinkowych, malowanie wałkiem białą olejną, własnoręcznie robione zderzaki ze sklejki, rury PCV na wydechu, przyciemnienie szyb folią, tak aby było widać bąbelki powietrza, nakleić paski a'la Viper i obowiązkowo nakleić nad rurą PCV naklejkę REMUS!! we wnętrzu mnóstwo stylowych dodatków!! jakieś pokrowce z napisami Recaro, malowanie dechy pędzlem i wszędzie kable, bo po co chować...
--- Koniec kodu ---

Polecam:

--- Kod: ---Japan Style (Jap-Style) to jeden z najbardziej widowiskowych stylów. Niegdyś kojarzył się z rice'em, dziś jest on używany w większości maszyn dla drifterów.
Charakterystyka Jap-Style'u:
- potężne zderzaki z dużymi wlotami (z przodu zawsze widać IC)
- maska najczęściej z włókna szklanego (carbon)
- duża ilość naklejek z logami firm, których podzespoły wykorzystano w aucie
- najczęściej montowany jest NOS oraz Lambo Doors (drzwi można uchylić na kilka centymetrów na stronę, później 55 stopni w górę) oraz
- ekstremalne modyfikacje nadwozia (transplantacja świateł, obniżanie dachu, otwieranie maski i klapy bagażnika siłownikami - liftami)
--- Koniec kodu ---

Albo:

--- Kod: ---JDM – Japan Domestic Market. Delikatny tuning, najczęściej z jednolitym lakierem i chromowanymi felgami w umiarkowanych rozmiarach. Kluczem do stylu są smakowite dodatki kultowych japońskich producentów akcesoriów tuningowych. Siedzenia Bride, body kity Blitz, opony Falken, pasy bezpieczeństwa Takata i osprzęt HKS. W stylu tym nie ważne są osiągi a LOGO.
--- Koniec kodu ---

Pozdrawiam!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej