Forum > Accent
[Accent] Białe pasy jak Viper
speedmaster:
--- Cytat: "Cibor" ---Uważam że najlepiej nic nie robić..... Pozostawić takim jakiem jest.... On nie ma przecież 500 KM. Pozdrawiam...
--- Koniec cytatu ---
wychodząc z takiego założenia to wypadałoby nic przy autach nie robić :roll: a nie na tym tuning polega :>
Witek:
Mi osobiście nigdy "obmalowywanie" samochodów się nie podobało. Oczywiście to kwestia gustu. I na pewno zamiast inwestowania w kolor troszkę więcej bym zaoszczędził i pokusił się o jakieś felgi (jak wyżej koledzy wspominali).
kml:
Witek, a mi odwrotnie ale mam na mysli aerograf. Widziałem kilka razy na żywo i efekt powalający.
http://aerograf.pl/aerograf.html
Vex:
--- Cytat: "speedmaster" ---
--- Cytat: "Cibor" ---Uważam że najlepiej nic nie robić..... Pozostawić takim jakiem jest.... On nie ma przecież 500 KM. Pozdrawiam...
--- Koniec cytatu ---
wychodząc z takiego założenia to wypadałoby nic przy autach nie robić :roll: a nie na tym tuning polega :>
--- Koniec cytatu ---
Tylko ze szpecenia auta cyz oblkejanie go nie wiadomo czym do tuningu nie nalezy. Zreszta jak dla kogo :)
speedmaster:
--- Cytat: "Vex" ---Zreszta jak dla kogo :)
--- Koniec cytatu ---
wedle definicji to nawet zmiana nakrętek w wentylach to już modyfikacja, a więc tuning ;-) a więc wszystko zależy od punktu widzenia danej osoby 8-)
Nawigacja
[#] Następna strona