Forum > ix35 EL

[ix35 EL] 1.6 benzyna faktyczne spalanie

<< < (6/7) > >>

Zibi:

--- Cytat: "vqsoft" ---jaka V utrzymujesz na trasie ?
ja mam 15km a2 z wawy do Pruszkowa i przy v=120 mam blisko 8l/100
--- Koniec cytatu ---

kolego, nie pisz ludziom bzdur, z Pruszkowa w stronę wawy jest może 2 km A2, dalej to S8 ... co nie zmienia faktu, że całość śmigamy 150 km/h

vqsoft:

--- Cytat: "Zibi" ---
--- Cytat: "vqsoft" ---jaka V utrzymujesz na trasie ?
ja mam 15km a2 z wawy do Pruszkowa i przy v=120 mam blisko 8l/100
--- Koniec cytatu ---

kolego, nie pisz ludziom bzdur, z Pruszkowa w stronę wawy jest może 2 km A2, dalej to S8 ... co nie zmienia faktu, że całość śmigamy 150 km/h
--- Koniec cytatu ---

zwał jak zwał. 150 pewno ale nie Hyundkiem i nie z takim spalaniem. Dodać 1ke z przodu do spalania i wtedy można lecieć 150km/h

[ Dodano: 2013-03-18, 21:57 ]
no dobra drugie tankowanie na liczniku 565km od tankowania 545 km. zatankowałem 47l do odbicia . Tankowałem ok 20 km po tym jak zaczęła mrugać ostatnia kreska.. spalanie więc wyszło 8,7 - komp 8,4 l/.100
dodam ze pierwsze tankowanie robiłem po wyjeździe z salonu i tez po przejechani ok 20 km od migania kreski...
zobaczymy co dalej

dymek:
dodalem wpisy z roku w autocentrumie - nie wiem czy dobrze zlicza...
wyszlo 8.9ltr przebieg 12 500.
noga ciezka, ale ciagla walka w umysle i praca nad eco :-).
podusmowalbym tak jezdze eco tylko nie umiem.

pozdr

grzegon:
Proponuje wejść na mój motostat /zielony obrazek poniżej/ :)
 Dane wprowadzam bardzo skrupulatnie i to spalanie jest jak najbardziej autentyczne.

Hants:

--- Cytat: "grzegon" ---Proponuje wejść na mój motostat /zielony obrazek poniżej/ :)
--- Koniec cytatu ---

:shock:  :shock:  :shock:

20 lat różnicy wiążę się z ogromnym postępem technologicznym. Ale jak widać - spalania zmniejszyć się po prostu nie da.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej