Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Plamy na kokpicie

(1/3) > >>

piotr_5:
Witam, mam ix35 już blisko dwa lata i od samego początku na kokpicie samochodu występują plamy tak na foto. Nie używam plaków i tego typu rzeczy. Kokpit od czasu do czasu przemywam nasączonymi chusteczkami. Czy ktoś się z tym spotkał?

Marcus72:
to dwa lata meczysz sie z tymi plamami????rozumiem ze probowales juz wszystkich metod domowych, moze masz jeszcze gwarancje ?
ja szczerze bym tego nie zdzierzyl :mrgreen:

Azool:
WOW, masakrycznie to wygląda. Ja bym zgłaszał to od razu na gwarancji.
Ale znając "pro klienckie" podejście ASO, zapewne zostaniesz odesłany na drzewo.
Jeżeli nic nie wywalczysz, to jedynie pozostaje Ci jakaś chemia pielęgnacyjna, która może to wytonuje i nie będzie tak widać.

maniek1807:
Ja miałem takie plamy, ale zdecydowanie mniej. Widoczne były tylko po stronie pasażera.  Pomogła chemia, jakiś preparat do czyszczenia tapicerki. Niestety nie pamiętam jego nazwy. Co dziwne, przy oględzinach w dniu odbioru auta nie były widoczne. Pojawiły się kilka dni później.

piotr_5:
Marcus72, autem jeździ żona plamy raz są raz nie ma próbowałem myć deskę tylko znając serwis i tak stwierdza że użyłem jakiś środek który to spowodował...Azool, dokładnie...maniek1807, jak znajdziesz gdzieś opakowanie z tego środka daj znać:-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej