Forum > Lantra
[Lantra J1] Gdzie i czy jest sygnalizator dźwiękowy otwartyc
Bender:
Witam.
Mam pytanie dotyczące owego "dingdong'a" do sygnalizacji otwartych drzwi, który w wersjach amerykańskich był połączony z ostrzeżeniem o pozostawionym kluczyku w stacyjce. W europie częściej jest on połączony z pozostawionymi zapalonymi światłami. Czy w wersjach europejskich takowy występuje w tym modelu? Mam 1.5 GLSi, zakupioną od niemieckiego staruszka, który nic w niej nie modyfikował. Wg manualu powinien znajdować się w kabinie, za puszką z bezpiecznikami. Szukałem jednak nie znalazłem :( Czy którykolwiek użytkownik tego modelu na tym forum znalazł u siebie taki sygnał?
Dzięki.
skali:
No w sumie ja mam cos takowego u siebie, ale z którego miejsca to 'pipka' to nie wiem ;p
Bender:
Heheh. No niby właśnie stąd:
Kurcze, może to mam gdzieś indziej...
wloczykij78:
Witam,
Gdzie mam szukać tego ustrojstwa, które włacza mi sygnał dźwiękowy jak przy wysiadaniu z auta nie zgaszę swiateł? Właśnie mi dzwonic przestał i juz dwa razy prawe zgona mi aku zaliczył, co przy -15 zabawne nie jest... Czujnik pewnie gdzieś przy drzwiach, a gdzie jest dzwonek? Bezpieczniki całe.
--
Pozdrawiam, Krzysztof
skali:
Czytać! :evil:
http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=738
w J2 powinno być w tym samym miejscu. Te bipery często tak mają że raz działają, raz nie..
Nawigacja
[#] Następna strona