Forum > i40 VF
[i40 VF] i40 plyn chlodniczy
Alfred:
Ja mialem dzisiaj rozmowe z ASO i moja sprawa poszla krok dalej. Osoba ktora sie mna zajmuje przeslala sprawe wyzej i teraz czeka na jakas broszure co maja dalej robic w takim przypadku. Kazal mi dolewac juz samemu plyn zeby nie jezdzic ponizej poziomu. Jak dostana ta informacje co maja dalej robic to beda dzownic sie umawiac ze mna na wizyte w serwisie:) takze zobaczymy co wyniknie ostatecznie.
Venom:
a ja pojechał do zaprzyjaźnionego ASO innej marki i chłopaki przejrzeli mi układ i okazało się że na jednym z łączeń w układzie była przesunięta zapinka i tamtędy sączył się płyn .Poprawili i teraz wszytsko jest w najlepszym porządku .
Alfred:
No to zazdro. Ja go miałem sprawdzanego i nie znalezli nigdzie, żeby gdzieś kapał czy coś w tym stylu. W tym tygodniu jadę znów do ASO bo dostali info od HMP i według ich instrukcji mają mi zalać pod max porobić zdjęcia i po 1 tys km mam wrócic i znów fotki. Chcą zmierzyć ile spada na 1 tys km. I później znów jakieś decyzje. Także od 4 miesięcy wiem, że nic nie wiem;/
wtom:
durnego robota z tym ASO. latarka w dłoń, lustereczko i z rana bez odpalania pooglądać wszystkie opaski pompę wody, chłodnice i będzie widać. wcale nie musi kapać na ziemię
Piotras85:
Pomocna w szukaniu może być też taka specjalna pompka z adapterem którą się wkręca do zbiorniczka wyrównawczego zamiast korka. Pompujesz i szukasz. Nigdy nie stosowałem ale widziałem. Powinno działać.
Nawigacja
[#] Następna strona