Forum > i40 VF

[i40 VF] i40 plyn chlodniczy

<< < (3/18) > >>

Alfred:
No ja dolałem tą wodę demineraliozwaną jak kolega radził. Zrobiłem trase niecałe 900km i znów trochę spadł. Trochę potem przeszukałem forum i znalazłem ta osobę co miała ten problem z wymiana silnika. I póki mam ta gwarancje jeszcze na niego to jadę do ASO w poniedziałek. Jadę też tam gdzie stwierdzili, że to jakas wada fabryczna i silnik do wymiany. Zobaczymy co powiedzą...

waszek_rmc:
To trzymamy kciuki, wady fabryczne ujawniały się praktycznie od razu po zakupie ( prawie nowe), tutaj może to byc inna mniej problematyczna przyczyna

Alfred:
No i jestem po wizycie w ASO. Nic nie stwierdzili. Nie wiedzą dlaczego płyn schodzi. Dolali mi do pełna i jeżeli zacznie spadać to mam samemu nie dolewać tylko od razu do nich jechać. Wtedy będą mieć "podkładkę" żeby się zastanawiać czy trzeba będzie "coś" wymienić w samochodzie. Także nic tylko muszę czekać i obserwować... :-(

waszek_rmc:
Alfred, i jak tam, coś się wyjaśniło?

Alfred:
No w sumie nic:) dolali ten płyn i narazie nie spada. W tym miesiącu zrobię pare tys km to zobaczymy po tym. Czy "samo" sie naprawiło czy jednak coś jest nie tak i bierze podczas jazdy:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej