Forum > i40 VF
[i40 VF] Chip tunning i40 1.7 CRDi (115 KM -> 135 KM)
krzysiekchl:
Czy w regionie łódzkim jest jakiś sensowny warsztat z wiedzą i doświadczeniem odnośnie diesli? Jak mapa nie pomoże to muszę oddać komus auto kto ustali przyczynę.
MD13:
Wiem że w Zgierzu jak byś jechał od strony Łodzi szczecińską , przed rondem w Zgierzu po lewej stronie. To słyszałem że są dobrzy. W Łodzi to nie wiem.
Venom:
--- Cytat: "MD13" ---t
Venom a jesteś pewien na 100% że masz włączony?? z.
--- Koniec cytatu ---
Hm, czy jestem pewien? Powiem tak, nie było na ten temat żadnej rozmowy więc podejrzewam ze jest nieruszony tym bardziej że DPF nie był dotykany. Z ciekawości zadzwonię i spytam .
Krzysiek co do tego gwizdania...czy nie taki dziwięk sie wydobywa gdy zapchany jest filtr w zbiorniku paliwa i wtedy taki dźwięk wydobywa sie z pompy? Jest tu chyba wątek na ten temat .
orzelek:
V-Tec Łowicz zadzwoń do Jacka i ci wszystko ogarnie robi również chip dpf egr i inne człowiek z pasją polecam wejdź na fb firmy i zobacz ile się tego przewija
Venom:
tak, tylko koelś jest bardzo nie przeprzyjmy. Rozmawiałem z nim kilak razy i odgrywał role księcia którego prosić trzeba żeby tematem się zainteresował. nie mam cierpliwości do takich typów .
Nawigacja
[#] Następna strona