Forum > ix35 EL
[ix35 EL] xenony do naszych ix35
klemens:
[quote="Jaco Co do oględzin to gratuluję że po stłuczce zaraz miałeś likwidatora ( z reguły to zakład który naprawia jest przez nich hamowany bo mieli by już pół auta naprawionego)[/quote]
Likwidator pojawił się już następnego dnia. Chyba dlatego, że żona dostała nowiutkie auto zastępcze z OC sprawcy. :mrgreen:
wieloryb7:
Ja miałem 2 szkody w tym roku (sprawcy z różnych firm). W obu przypadkach rzeczoznawca (likwidator to zwykle Pan z centrali firmy ubezpieczeniowej sprawcy) przyjechał nazajutrz po zgłoszeniu szkody. Nie znam osobiście tak "mądrych" ludzi, którzy rozpoczęliby naprawę auta przed pojawieniem się rzeczoznawcy.
Mnie także interesowałby montaż ksenonów (a kto by ich nie chciał?), ale także uważam, że robienie tego "domowym sposobem" może skutkować problemami w razie szkody. A ksenony bez spryskiwaczy jednak są dość podejrzane na pierwszy rzut oka..
Kauczuk:
--- Cytat: "Jaco" ---...ale ostatnio jechałem w wieczorem i masakra żeby jechać jesienią i widzieć kogoś ciemnego idącego poboczem.
--- Koniec cytatu ---
Hmm nie wiem co macie za światła. W weekend śmigałem do Gdańska na lotnisko trasa 400 km w nocy i powrót dzisiaj po 16. Światła rewelacja wszystko ładnie na krótkich i długich nawet mi do głowy by nie przyszło żeby coś zmieniać. Pewnie po prostu nie mam porównania bo nigdy nie miałem do czynienia z xenonami ale jak dla mnie zwykłe H7 są wystarczające :-)
Jaco:
Fajne forum. Jeszcze raz : info było dla tych co wiedzą w czym rzecz. Kto jest zadowolony to ok. Ja mam porównanie z Hondą Civic - oryginalne xenony, Skodą Superb - oryginalne xenony i świetne H7 w ix35. Więc musiałem coś zrobić bo to świeci jak latarka.
Azool:
--- Cytat: "Jaco" ---bo to świeci jak latarka.
--- Koniec cytatu ---
Nawet sobie nie wyobrażasz jak potrafią świecić latarki :) Wiem coś o tym.
Nawigacja
[#] Następna strona