Forum > Zakup Hyundaia
[i40 VF] Jaki silnik i wersje polecacie?
kosmos2011:
Doświetlanie masz w lampach głównych,
waszek_rmc:
Ok, a jak to działa dokładnie? :) Jak sprawdzić? Może jakieś żarówki są przepalone...
kosmos2011:
II
.
waszek_rmc:
No ok, może przyjdzie mi to sprawdzic :) Te szyby szyby nie dają mi spokoju, niby wg VIN przyciemnione, a napisów żadnych o efekt taki, ze nie wiem czynni się wydaje czy nie. Tak jakby były przyciemnione na 20-30%
Alfred:
Witam. Mam pytanie do osób, które posiadają jakąś wiedzę na temat Hyundai i40 . Możecie mi doradzić, które auto waszym zdaniem jest lepsze? Do wyboru mam dwa auta, oba z 2013 roku, oba diesel i oba w kombi. Jeden z przebiegiem ok. 110 tys. a drugi ok. 140 tys. Ten z mniejszym przebiegem posiada silnik 115KM z manualna skrzynia biegów, natomiast ten z wiekszym to jest ta mocniejsza jednostka 136KM w automacie. Co waszym zdaniem jest lepsze. Cena podobna i wyposazenie to samo. Oba sa comfort +. Auta sa po leasingowe i nadal beda brane na leasing. Bardziej do mnie przemawia ta wersja w automacie z wiekszym silnikiem. Auto bedzie uzywane do jazdy w duzym miescie jak rowniez dosc czesto na dalekie trasy. Ciezko mi znalezc jakies czesgółowe informacje i opinie, więc licze na wasza pomoc:) z gory dzieki za odpowiedz. :-)
Nawigacja
[#] Następna strona