Forum > Zakup Hyundaia
[i40 VF] Jaki silnik i wersje polecacie?
Bartek_wroc:
Z tego co kojarzę, Mondeo nie ma adblue ani w 150 ani w 180, a przynajmniej nie te z rocznika 2016.
Spalanie, hm...czasami zależy od skrzyni (zwłaszcza przy automacie), bryły auta, masy i innych pierdół. U mnie C5 spala 6,7 przy naprawdę dynamicznej jeździe. 7 nie przekracza nawet jak jadę do Wrocka.
Ale dobra, forum i temat jest Hyundaia więc nie robimy już off topa :)
Dobrze, że mam jeszcze trochę czasu do namysłu. Trzeba się przejechać kilkoma autkami i polować później na upatrzony model i wersję :)
kacluk1987:
Z tym adblue to może poniosło mnie ale peugeoty mają chyba już to w wersjach 150/180km..
Jak sam mówisz przejedź się i porównaj.. plus i40 to ogrom miejsca.. we wnętrzu i w bagażniku.. Porównując np do 508 tu nie ma na nic miejsca a schowek miedzy pasażerami ledwo portfel pomieści.
fryzjer84:
Witam Wszystkich
Mam problem z wyborem diesla czy benzyna.
Moze ktos doradzi i podpowie ze czego bede bardziej zadowolony. Tez nie wiem jaki silnik 1.6 w benzynie czy 1,7 i 2.0 w dieslu
Dziekuje z gory za pomoc
Pozdrawiam
Bartek_wroc:
A w jakim modelu auta? :D
Czego oczekujesz? Niskiego spalania, czy frajdy z jazdy? Jeździsz po trasach czy w mieście? To podstawowe pytania, na które musisz dać odpowiedź żeby ktokolwiek spróbował Ci pomóc.
Bo na razie to tak jak byś zapytał, czy jak zaczniesz się spotykać z żoną sąsiada z dołu to będziesz bardziej zadowolony, czy z żoną tego z góry? A może z córką szefa? Nikt żadnej na oczy nie widział i mamy wróżyć z fusów :P
fryzjer84:
chodzi mi o i40 wiecej jezdze po miescie, nie wiem jaka jest roznica w spalaniu.
Nawigacja
[#] Następna strona