Forum > Zakup Hyundaia
[i40 VF] Jaki silnik i wersje polecacie?
andrzej300:
--- Cytat: "malutki83" ---
Lepiej mieć autentyczny przebieg ponad 200 niż po zakupie przekonać się że ktoś cofnął zegar o 100-150tys.
--- Koniec cytatu ---
Ilu takich jest którzy tak myślą?
Powiem to tak, sprzedawałem już nie jeden samochód, ale zawsze przebiegi oryginalne, jak masz np. 8-9-10 letnie auto z dieslem i przebieg z zachodu 25000km/rocznie to po 10 latach robi się 250 000km to 70% klientów już bardzo marudzą że przebieg bardzo duży, pomimo np. pełnego serwisu i taki klient będzie jeździł i przez pół roku nie kupi auta a po roku kupi i tak z skręconym przebiegiem :mrgreen:
mr_roba:
U mnie w firmie jest około 30 Hyundai i40. Zarówno benzyna jak i diesle. Wszystkie jeżdżą bezproblemowo. Jedynie ostatniej zimy przy -20 i silnym wietrze w górach Dieselki nie chciały odpalić...
A tak przy okazji to drugi tydzień mam nowy i40 i czuć różnicę pomiędzy wersją sprzed liftingu. Przede wszystkim lepsze zawieszenie i co dziwne mniejsze spalanie choć silnik ten sam.
Na razie zrobiłem 6000. Wkurza mnie jedynie chudszy wieniec kierownicy i mniej miła skóra, którą była obita. W końcu pojawił sie polski język w menu.
konradek:
Szanowni Forumowicze
Jeśli kupowaliście nowego i40 kombi z wyprzedaży poprzedniego rocznika ile udało się Wam utargować?
K.
konradek:
I kupiłem nowe i40 z 2016 r. - W stosunku do ceny katalogowej obniżka ponad 25%, w stosunku do najlepszej oferty na auto z 2017 r. 13%.
Wrażenia po przesiadce z i30FD - różnica klasy :-)
weuek:
Ale silnik jak w słabym kompakcie. :-(
Nawigacja
[#] Następna strona