Forum > i30 FD

[i30 FD] Bluetooth fabryczny - montaż - możliwe?

<< < (2/5) > >>

piwi:
U mnie mikrofon jest dokladnie w polowie oslony przeciwslonecznej, jakies 7 cm od niej w stronę tyłu auta. Na zdjeciu ktore dalem jest faktycznie po prawej, ale wrzucilem je jako pogladowe zebys widzial jak wyglada sam mikrofon. Jesli masz tam jakies kable to mozliwe ze brakuje tylko samego mikrofonu. Zatem moze faktycznie wystarczy wymienic same radio plus podpiac mikrofon :) trzymam kciuki.

maureliusz:
:-) nabrałem wiary na przyszłość :-)

A mógłbyś wrzucić fotę Twojego mikrofojnu? Jak to wygląda?

jak będzie chwila w weekend to przyjrzę się so tam przyglutowali nad moją głową - muszę i tak lampkę podpiąć:-)

piwi:
Tak jak napisałem, u mnie wygląda to identycznie jak na zdjęciu które wyżej wrzuciłem, z tą różnicą że mikrofon jest na środku długości oslony przeciwsłonecznej, a nie tak na prawo.

Artur:
Jeśli zamontowałeś lampkę do czytania to opisz jak to zrobiłeś. Co było potrzebne. Ewentualnie na co zwrócić uwagę podczas montażu. Czy była wiązka elektryczna, czy sam dorabiałeś?
Jak masz, to wrzuć zdjęcia z montażu.
I najlepiej w tym temacie:
http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=6994

ps.
Dobra, widzę że wrzuciłeś zdjęcia w innym temacie. Ale tak czy inaczej, jeśli możesz to napisz coś więcej w temacie z linka. wraz z zdjęciami :) i szczegółowym opisem wykonanego montażu :)

maureliusz:
Hmm... no jednak nie takie proste :-(.

Dzisiaj zrobiłem rekonesan :-) innym I30 z bluetooth... Wyniki poniżej.

Miejsce mikrofonu:

Jest jednak mikrofon w innym miejscu niż ta dziwna wtyczka. Zatem... nie mam mikrofonu.
Muszę obczaić jaka długa jest ta wiązka... i ile trzeba by wymienić.. nie poddaję się ;-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej