Forum > i30 FD
[i30 FD] światła DRL w i30CW CRDI
choody:
jest ktoś kto montował i działają mu światła DRL Ledy lub tak jak ja mam w światłach długich? z tym czujnikiem przepięciowym?
skiller:
ja zamowilem wlasnie to:
http://allegro.pl/modul-swiatel-dlugich-do-jazdy-dziennej-drl01-fvat-i5618003693.html
kumpel ma ten sam uklad w oplu zafirze....
Czy jestes w stanie podac mi jak w twoim i30 CW robiles podlaczenie? Od strony silnika w bezpieczniki sie wpinales czy od kabiny (tam dosc gleboko sa schowane).
Prosze o info bo nie ukrywam skoro masz juz taki modol w dlugich to moze wiesz jak najlepiej je podlaczyc, gdzie? :)
Z gory dziekuje :)
choody:
hej wiec u mnie sprawa sie rozwiazala ze do tego modulu drl do kupilem przetwornice ktora daje wiekszy prad na modul nawet jak napiecie spada po wl sie tego naszego czujnika na klemie minus. sprzedawca kazal mi znalezc przewod na ktorym po wl kontrolek nest prad i wolny kabel wpiac do tego po tak zwanym kluczyku. ja do tego kabla dolutowalem przetwornice i wpialem sie w wtyczke ktora jest w bezpiecznikach pod maska. daj maila to wysle fotke jak to u mnie wyglada i podam ci ktory to mniej wiecej pin. mozesz na pw wyslac maila nak chcesz
skiller:
spoko poslalem ci na PW maila czekam na info :) jak widzisz w tym co kupilem kabli gdzie co wpinac troche jest :) wiec lepiej wiedziec od kogos jak to zrobil juz :) Ja do tego chyba nie bede musial nic dodawac bo wsio jest w komplecie.
choody:
i co dziala wszystko?
Nawigacja
[#] Następna strona