Forum > Santa Fe SM

[Santa Fe SM] Pilnie potrzebuję pomocy wiedzowej w sprawach

<< < (2/3) > >>

vanhelsing:

--- Cytat: "emmanuelek" ---Wół roboczy, wygodny GT, ma wszystko co mieć powinien prawdziwy samochód. Ciężko by go było zastąpić :mrgreen:
--- Koniec cytatu ---

Podzielam Twoje pozytywne opinie o Santa Fe, na pewno może służyć do turystyki, ale nazwanie go GT to chyba jednak nadinterpretacja :mrgreen:

emmanuelek:
He, he, to było pieszczotliwe ;-) Swoją drogą zrobiliśmy nim wiele wyjazdów zagranicznych, między innymi Włochy wszerz i wzdłuż, zwykle my i dwójka dzieci plus 3 rowery na haku i box na dachu, raz w piatkę Chorwacja. Nigdy nie zabrakło miejsca na bagaże ( w pięknych czasach jeszcze wózek musiał wejść do bagażnika), nawet załadowany na maxa "nie mulił" na autostradzie, a wnętrze, sam wiesz, jest po prostu wygodne i przestronne. Także dla mnie to ten mój santek jest GT :mrgreen:

volcan:
A Kurniki? Tam mają chyba wszystko :-)

emmanuelek:
Ha, gdybym miał możliwość byłoby idealnie, ale ostatnio pracuje nawet w soboty, więc kompletnie nie mam kiedy :-) życie. Pozostaje mi tylko internet

vanhelsing:

--- Cytat: "emmanuelek" ---He, he, to było pieszczotliwe ;-) Swoją drogą zrobiliśmy nim wiele wyjazdów zagranicznych, między innymi Włochy wszerz i wzdłuż, zwykle my i dwójka dzieci plus 3 rowery na haku i box na dachu, raz w piatkę Chorwacja. Nigdy nie zabrakło miejsca na bagaże ( w pięknych czasach jeszcze wózek musiał wejść do bagażnika), nawet załadowany na maxa "nie mulił" na autostradzie, a wnętrze, sam wiesz, jest po prostu wygodne i przestronne. Także dla mnie to ten mój santek jest GT :mrgreen:
--- Koniec cytatu ---

Aaaa, to bardzo przepraszam :mrgreen: Wprawdzie definicji GT nie spełnia, ale udowodniłeś, że zasłużył na to miano. Serdecznie pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej