Autor Wątek: [i30 FD] Jaki rozdzielacz do zapalniczki :)  (Przeczytany 4918 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sisimon

• Giełda
[i30 FD] Jaki rozdzielacz do zapalniczki :)
« dnia: 03 Marzec 2016, 11:08:11 »
Witam. Niby problem śmieszny, ale chciałbym się poradzić. Jaki kupić rozdzielacz do zapalniczki i30 CW kombi ? W samochodzie mam cały czas podłączonego pendrive który trochę wystaje. Blisko niego jest zapalniczka. Chciałbym do niej podłączyć kamerkę i ładowarkę telefonów. Który rozdzielacz się zmieści w tym miejscu ? Czy kupić taki regulowany pod kątem ?  czy całkiem prosty.

Wtyki do zapalniczek są dość długie. Nie chciałbym kupować w ciemno tego rozdzielacza gdyż może się okazać że po jego włożeniu, nie włożę następnych wtyczek. Pzdr

karol0773

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Marzec 2016, 13:34:38 »
Hej :) rozdzielacze tego typu pochodzą Ci 3 miesiące albo spala telefon (miałem tak) jeśli o to chodzi to bierz najdroższe bo to i tak nie jest mega wydatek. Samo ich wykonanie wola o pomstę do nieba

Offline sisimon

• Giełda
« Odpowiedź #2 dnia: 08 Marzec 2016, 09:39:26 »
Dzięki za odpowiedź, ale muszę przyznać że straszna ciapa ze mnie :) sam się dziwię że pół roku mi to zajęło he he. W zasadzie nie kupiłem żadnego rozdzielacza tylko wyjąłem zapalniczkę od papierosków a w to miejsce włożyłem podwójną ładowarkę do smartfonów :)  Teraz z jednej strony mam ładowarkę do telefonu i GPS-a a z drugiej strony zasilanie do kamerki samochodowej.