Forum > i20
[i20 PB] Coś stuka w kokpicie
gorniol:
Tak mi powiedzieli w serwisie że klejenie nic nie da, najpierw próbowali wzmocnić ten kanał podkładając grubą gąbkę ale to nic nie dało. Miałem szczęście, na serwisie posiadali nową deskę, widziałem i oglądałem ten element. Jestem pewny, że założyli nowy element.
Nakładka - czyli cała deska tak nazywają to w serwisie - mam taki wpis w książce gwaranycjnej. Wszystko zostało dobrze spasowane. :-)
de_assis:
--- Cytat: "gorniol" ---Tak mi powiedzieli w serwisie że klejenie nic nie da, najpierw próbowali wzmocnić ten kanał podkładając grubą gąbkę ale to nic nie dało. Miałem szczęście, na serwisie posiadali nową deskę, widziałem i oglądałem ten element. Jestem pewny, że założyli nowy element.
Nakładka - czyli cała deska tak nazywają to w serwisie - mam taki wpis w książce gwaranycjnej. Wszystko zostało dobrze spasowane. :-)
--- Koniec cytatu ---
jajnie ze to opisales, dzieki
z opisu wynika ze goscie juz wczesniej komus to reperowali
Kam-mil:
Ja miałem rozbieraną deskę rozdzielczą. Od początku był problem z zegarem, co jakiś czas się zerował zegar i dzienny licznik km. Coś tam nie stykało. Samochód odstawiłem do AD Auto w Olszynie o 8 rano, o 14 zadzwonili, że mogę odebrać. Poskładane ładnie, nic mi nie stuka, nie jest porysowane.
Też się bałem czy po rozbieraniu i składaniu deski będzie wszystko ok. Jest ok.
de_assis:
Stuki to wina producenta, czy moge sie domagac auta zastepczego na ich koszt jezeli mam odstawic samochod rano i przyjechac po niego na drugi dzien? Na jakiej zasadzie daja auto zastepcze?
el capitan:
Auto zastępcze możesz dostać jeśli zostałbyś unieruchomiony i auto o własnych siłach nie mogłoby dotrzeć do serwisu - w innym wypadku to już indywidualna decyzja dealera - choć szczerze powątpiewam czy wielu z nich zdecydowałoby się na taki gest.
http://hyundai.pl/Uslugi/Assistance/
Nawigacja
[#] Następna strona