Forum > Getz
[Getz] Sygnał włączenia świateł pozycyjnych -skąd najlepiej
Kurako:
Witam, jak w temacie, skąd najlepiej pobrać sygnał włączenia świateł pozycyjnych w Hyundai Getz 04?
żeby jak najmniej autko rozkopać :P
marekityle:
to zależy do czego, ale najbardziej fachowo moim zdaniem to ze skrzynki z bezpiecznikami ;-)
vesoly:
Jeżeli chcesz podłączać dzienne i dlatego potrzebujesz mieć informację do ich wyłączania to bierz prosto z kostki przy jednym z przednich świateł pozycyjnych. Ale faktycznie najporządniej będzie ze skrzynki.
Kurako:
potrzebuje po prostu sygnał :P nie ważne po co :P chce zrobić oświetlenie w samochodzie po przekreceniu manetki ze światłami :P
bananrules:
Czesc,
tez kiedys robilem dodatkowe podswietlenie- takie tam listwy led ktore oswietlaja przestrzen przy dywanikach- a podpiałem to sobie pod przycisk z klimy ktorej nie posiadam :D po prostu wpialem sie do kostki, wczesniej oczywiscie wybadalem sobie miernikiem gdzie pojawi mi sie 12v po wlaczeniu swiatel pozycyjnych i tak dziala mi to do dzis. Dostalem sie tam po zdemontowaniu schowka. Na alledrogo kiedys byly takie moduly z pilotem przy uzyciu ktorego mozna bylo regulowac natezenie swiatla(ok 30zl to koszcilo)
Nawigacja
[#] Następna strona