Forum > ix35 EL

[ix35 EL] wspołpraca USB i xperia sp

<< < (5/8) > >>

Azool:
Prawdopodobnie winny jest przewód USB. Jeżeli nie jest to fabryczny od telefonu, to raczej na pewno.

DiMeteo24:
Kabel oryginał ale próbowałem też na innych i nic :(

malarz:

--- Cytat: "DiMeteo24" ---Witam,
proszę o pomoc/radę. Ostatnio podłączyłem telefon przez USB w aucie i zamiast ładowania ciągle zrywa ładowanie - efekt jest taki jakbym włączał i wyłączał wtyczkę.
Czy to jest usterka czy tak ma być, że nie da się ładować telefonu przez to USB?
--- Koniec cytatu ---

jak to napisali @gurszczak i @zibi na pierwszej stronie tego wątku, może chodzi o nateżenie prądu w USB.
Ja podobny efekt ("migotanie" ładowania) miałem z jedna przejściówka: zapalniczka-USB. Kupiłem inną i ładuje bez problemów. Kabel USB ten sam i nie oryginalny Sony lecz od aliego

gurszczak:
u mnie przetestowałem ładowanie tym portem USB i tak Galaxy S5 ładuje się bez problemu natomiast iPhone 6 nawet nie zabrzęczy ;) tak więc nie wiem o co chodzi generalnie kupiłem ładowarkę w zapalniczkę i z niej korzystam :) w porcie usb zainstalowałem pendrive z muzyką :)

slawjot:
Witam.
Od początku mam problem z zasilaniem dodatkowych urządzeń z gniazd 12v. Podłączona nawigacja pada po 1 godzinie pracy. Podłączona komórka zamiast (mimo wskazywania ładowania) nigdy się nie ładuje. Nie pomaga zmiana gniazda i przejściówki. Te same urządzenia pracują bez problemu w Skodzie i Toyocie. Jakieś sugestie w tym temacie?
Sławek

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej