Forum > Getz

[Getz TB] Osłona silnika prośba o zdjęcie

<< < (2/2)

mbknight:
Nie mogłem się dogrzebać do tematu, po wyszukiwarce wyskakiwało mi kilkadziesiąt stron...

Co do strony którą podałeś to za wiele mi nie wyjaśnia, jest rosyjska i nie mają takiej osłony...

kosmos2011:

--- Cytat: "mbknight" ---po wyszukiwarce wyskakiwało mi kilkadziesiąt stron...
--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: "mbknight" ---nie mają takiej osłony...
--- Koniec cytatu ---

I sam sobie odpowiedziałeś fabrycznie osłona była tylko do diesla. Strona przedstawia numer oryginalnych części ( można szukać po vin) Hyundai.

Diesel http://epc.japancars.ru/hyundai/#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

robaszek127:
W getzie benzynie nie za bardzo jak założyć taką osłonę. Sam chciałem coś takiego zrobić bo nawet mam plastykową od P206 ale zrezygnowałem. Po prostu osłonę trafi szlag po pierwszej zimie bo będzie nisko a do tego nie ma pewnych mocować z boku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej