Forum > ix35 EL
[ix35 EL] problem z kamerą cofania w moim ix35
marko65:
Mam porblem.Od około 2 m-cy przy włączeniu kamery, w dolnej części ekrany, pojawia się artefekat zasłaniający kawałek ekranu.Byłem z tym w serwisie,wymieniono kamerę(problem nie zniknął) i powiedziano mi że tak ma być.Proszę o pomoc-czy ktoś ma lub miał podobny problem?Czy istnieje rozwiązanie?
Załączam zdjęcie ekranu.
kosmos2011:
Marko jeśli masz też ix35 to dodaj opis do podpisu w profilu jeśli tylko to napisz na PW do administratora o zmianę w profilu z SF SM na ix35.
Zibi:
ewidentnie widać kawałek tablicy rejestracyjnej co oznacza, że obiektyw kamery jest za bardzo pochylony do dołu i łapie kawałek tablicy, ewentualnie to tablica jest odgięta i wchodzi na kawałek obrazu rejestrowanego przez obiektyw kamery..
malarz:
mam tak samo. Zaczęło się od małego kawałka w narożniku a teraz to prawie numery mogę odczytać.
Zgłosiłem do serwisu i za tydzień odstawiam samochod na wymiane kamery. Mam nadzieje że u mnie rozwiąże to problem.
Dam znać jak poszło.
DiMeteo24:
Mamy za grube ramki od tablicy. Jak jak miałem belgijską tablicę nic nie było widać na naszej niestety jest na dole babol :)
Nawigacja
[#] Następna strona