Forum > Matrix / ix20
[Matrix] Problemy z odpaleniem
(1/1)
ragaraga:
WItam kolegów z forum , mam wielki problem z moim Matrixem , walcze z nim od listopada i droga do mechaniaka do mechanika nie ma końca . Auto ma wymienioną pompe paliwa, świece żarowe, akumulator oraz filt paliwa . Rano auto nie odpala , rozrusznik kręci a auto nie odpali, jeżeli wezme go na hol to odpali z dwójki po przejechaniu 5 m , jeżeli odpale go na tzw. PLAKA (do kokpitów) auto od razu pali . jak odpali to pojezdze cały dzień i pali naprawde dobrze, a gdy przestoi noc to jest to samo . Według mechaników na komputreach nie ma zadnego błędu i nikt nie wie co moze być !!!!!! Bardzo prosze o pomoc bo naprawde nie wiem jaka jest tego przyczyna
P.S Jeżeli doładuje akumulator w domu to auto bedzie odpalało 2 dni i dalej to samo , według fachowców świece są w pożądku oraz nie ma żadnego poboru prądu który by razładowywał aku. POMOCY
Edycja tematu, dodanie tagu.
Reg. 3. Tytułuj wątki tak, aby naprowadzały na Twój problem. Staraj się wpisywać w temat o co chcesz zapytać. Pamiętaj że do Twojej dyspozycji jest jeszcze pole "opis tematu" i tam należy pisać dokładnie co się dzieje np:
Temat: Problem z silnikiem - auto nie wchodzi na wysokie obroty
Opis tematu: są problemy w zakresie 3000-5000rpm - co może być tego przyczyną?
5. Niedopuszczalne są tytuły typu: "problem", "pytanko", Więc jeśli nie chcesz pisać posta od nowa NIGDY nie tytułuj wątków w ten sposób, bo będą bez ostrzeżenia usuwane.
paciu202020:
na moje spieprza Ci paliwo odpowietrz go odkręć rurki na wtryskach ściąg kable z cewek wtryskiwacza i pokręć rozrusznikiem odpal auto i rura mu do odcięcia
Nawigacja