Forum > Matrix / ix20

[ix20] Akcesoria do ix20

<< < (3/4) > >>

cepcio:
Również to potwierdzam. Pytałem się o to w październiku. Również powiedzieli że jest w schowku pasażera. Nie ma już wersji pod sufitem. Zastąpili go tym ze schowka.

j-23:
Ja kupowałem w listopadzie i schowek na okulary znajduje się w klapie schowka od strony pasażera. U góry od strony kierowcy w miejscu na uchwyt jest tylko wgłębienie przypominające kształtem etui na okulary.

kri$:
Jak ktoś chce to można sobie założyć, nad oknem, tylko trzeba dopasować z innych aut. Może z opla, renault pasuje? Wiem że kiedyś z opla pasowały do Suzuki SX4 w wersji węgierskiej.

lukasz.zst:
Ja właśnie zamówiłem schowek na okulary, taki jaki ma hyundai ix20 premium lub style z początku produkcji

kri$:

--- Cytat: "lukasz.zst" ---Ja właśnie zamówiłem schowek na okulary, taki jaki ma hyundai ix20 premium lub style z początku produkcji
--- Koniec cytatu ---

A jaka cena za taki schowek.

[ Dodano: 2012-02-17, 13:07 ]

--- Cytat: "lukasz.zst" ---Ja właśnie zamówiłem schowek na okulary, taki jaki ma hyundai ix20 premium lub style z początku produkcji
--- Koniec cytatu ---

Też chciałem zamówić schowek na okulary, ale niestety w serwisie nie potrafią znaleźć takiej części. Może ktoś zna nr katalogowy?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej