Forum > Lantra

Instalacja radia w Lantrze

<< < (2/2)

LukaszMix:
To Lanterka z 92.
A co to Twojej techniki BartBartez to nic nie da u mnie kolory sa pokrecone i np do lewych drzwi dochodzi czerwony z niebieskim i zielony z czarnym paskiem.
A co do bateri to sprobuje jutro, wiem jek to dziala ale nie wpadlem na to

BartBartez:

--- Cytat: "LukaszMix" ---u mnie kolory sa pokrecone
--- Koniec cytatu ---

Pewnie niemiecka "technika". Ja w Scoupe miałem kabel głośnikowy długości 40 cm łączony w trzech miejscach i masa wzmacniacza okręcona wokół śruby mocującej fotel kierowcy :evil: Niemiaszki to niezbyt inteligentny naród

LukaszMix:
jak juz doszedlem jakie kolory do laewgo przedniego glosnika to po podlaczeni okazalo sie ze gra lewy przud ale tez robi mi spinke na radiu. dochodze do wniosku ze najlepiej i naj prosciej bedzie pociagnac wlasna instalacje, nowe kable i bez problemu i szukania

roofus:
u mnie tez bylo troche nakrecone z kablami i niektore kladlem sam a jak juz to robilem zapodalem sobie elektryczna antene bo po co grzebac 2 razy ;)

Piotr:
Jak masz kable i nie wiesz które gdzie idą to najlepiej plaska bateria (taka od starych lampek) i dobre ucho. Ja tak swoje rozgryzłem. Bierzesz dwa kabelki, jeden do baterii i drugim dotykasz o drugi biegun. Jak masz komplet od jednego głośnika słychać w nim trzaski.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej