Forum > i40 VF

[i40 VF] problem lakierniczo-blacharski

<< < (3/8) > >>

aaawww:
Przed tygodniem zauważyłem podobny problem. ASO w Lublinie twierdzi, że to kamyczki. Czy zrobili Ci to w ramach gwarancji, czy placiłeś?

Pierun:
Miałem parkingowe zarysowanie, korzystałem z lakierni i przy okazji zniwelowaliśmy ten problem.

Venom:
Chuja tam kamyczki. Mam też takie trzy punkty w tym dwa na stylu szyby z dachem ale jeden centralnie na środku dachu więc jak do cholery miałbym tam dostać kamieniem ? Chyba z helikoptera :-) Najpierw myślałem że to jakieś ptaki nasrały ale to jest ognisko rdzy pod lakierem tak naprawdę . Pytanie ...czy to podlega gwarancji czy mam się  z tym sam wozić ?

Denny4:
Miałem tak samo w odległości kilku centymetrów od styku linii dachu z przednią szybą w stronę tyłu.
Jeżeli robiłeś regularnie co roku przegląd karoserii i masz to wbite w książeczce gwarancyjnej to powinni to zrobić w ramach gwarancji.
Opisywałem całą procedurę naprawy na tym forum.

orzech71:
Mam to samo, kilka puntów rdzy i też model 2011/2012. Tylko kupiłem auto z Niemiec i nie mam pieczątek w książce serwisowej, tam gdzie jest serwis lakieru (mam tylko zwykły przegląd). Byłem w ASO i mi odrzucili a z HMP już walczyłem o kamerę cofania i mi uznali ale tutaj małe szanse.
Jest jakiś patent na tą rdze na styku szyby i dachu po za gwarancją?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej