Forum > i30 FD

[i30] Jakie felgi?

<< < (13/16) > >>

Adam:
Zeetex ma dużo gorsze parametry i jest o 3dB głośniejszy. Po sprawdzeniu zdecydowałem się na te felgi PLW z linku wyżej :)
Koledzy jak myślicie?: teraz mam dylemat czy zmieniać kolor felg na grafitowy czy zostawić takie jakie są srebrne. Wydaje mi się że taki grafit bardziej pasowałby do białej karoserii w moim i30.

--- Cytat: "bobekos" ---Jakie et ma być?
--- Koniec cytatu ---

Tak naprawdę jak tobie odpowiada może być albo wklęsłe albo zlicowane albo wypukłe, polecam lekturę: Szerokość felgi i odsadzenie ET

weuek:
Zeetex ma "parametry" iście z duupy.

A felga jest najlepsza wklęsła - bo wtedy jest najmniejsza szansa na zarysowanie od krawężnika.

bobekos:
Ja mam wypukła i nigdy nie zRysowalem o krawężnik. Mi się takie bardziej podobają, wklesla mi się osobiście nie podoba ale są gusta i gusciki :)

weuek:
Nie każdy ma ten przywilej bycia jedynym użytkownikiem pojazdu. I w takiej sytuacji wypukła ma praktyczną wadę.

Clins299:
Siema ja do swojego i30 na jesień założyłem 17" z et 40 kapeć 225/50 Wszystko się mieściło na styk w obrysie samochodu (do amortyzatora jest luzu z 12 mm) wiec spokojnie jakby była możliwość to wybrał bym z et35. Koła by podeszły bliżej amotyzatora i schowały bardziej w nadkole. Musze oponki zmienić na węższe 205/50 bo brak mocy hehe.

Kolego Guniak i Tomszy a wy na jakich kapciach jeździcie?? I jak ze spalaniem po chipie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej