Forum > i30 FD

[i30] Jakie felgi?

<< < (6/16) > >>

VitalR:
Też widziałem opinie o ładnefelgi, dlatego sobie odpuściłem w tym kierunku. Spoko te co wybrałeś, a jaki kolor autka?
Ja te wziąłem jakbyś chciał mieć porównanie 52910-2L250 alusy OEM, były jeszcze takie 52910-3Z100 alu hyundai , ale za szeroka felga, a nie chciałem wykraczać poza zalecenia "fabryki".

borys1966:
Auto ma kolor srebrny. Znalazłem jedna stronę z tanimi felgami myślę że w detalu też sprzedają  http://polskihurtopon.pl/felgi-aluminiowe?kohana_uri=felgi-aluminiowe%2Fwybierz-wersje&alloyrim_brand=24&alloyrim_model=361&search-type=5&car_type=994&diameter=2&sort-column=price&strona=1&front_description=6.50+x+16

alusy OEM przy takim ET wejdą Ci 4 mm w stronę nadkola myślę że nie bedzie to robiło jakiegoś ocierania?
Ja wybieram 16  szerokośc 6,5  i ET od 38 -40

cinek1:
Ja mam na zbyciu ale 15

kosmos2011:

--- Cytat: "VitalR" ---alusy OEM, były jeszcze takie alu hyundai
--- Koniec cytatu ---

VitalR jeśli nie dodałeś screenów aukcji to przed pierwszym linkiem dodaj numer felgi 52910-2L250, a przed drugim 52910-3Z100 tym sposobem po wygaśnięciu linków będzie wiadomo o co chodzi

VitalR:

--- Cytat: "borys1966" ---Auto ma kolor srebrny. Znalazłem jedna stronę z tanimi felgami myślę że w detalu też sprzedają  http://polskihurtopon.pl/felgi-aluminiowe?kohana_uri=felgi-aluminiowe%2Fwybierz-wersje&alloyrim_brand=24&alloyrim_model=361&search-type=5&car_type=994&diameter=2&sort-column=price&strona=1&front_description=6.50+x+16

alusy OEM przy takim ET wejdą Ci 4 mm w stronę nadkola myślę że nie bedzie to robiło jakiegoś ocierania?
Ja wybieram 16  szerokośc 6,5  i ET od 38 -40
--- Koniec cytatu ---

Hm.. Do srebrnego lepiej by wyglądały ciemniejsze felgi :) Takie moje odczucie.
Co do linku to faktycznie tanie felgi, nie znalazłem wcześniej tej stronki.

Bo ja wiem.. Myślę, że raczej nie powinny ocierać się o nic.. A jeśli będą to trochę dupa. Właśnie dzisiaj przyszły. Innego sposobu nie ma, by się przekonać o tym czy będą ocierać jak po prostu założenie tych felg.. Myślicie, że samo nałożenie felgi sprawdzi czy będzie o coś ocierać? Czy lepiej nałożyć oponę? Bo jeśli okaże sie, ze ociera to bym je oddał. Mam na to 14 dni. Nakrętki do alu zamówilem z w tym sklepie co kosmos2011 polecił. W czwartek powinny być.

--- Cytat: "kosmos2011" ---
--- Cytat: "VitalR" ---alusy OEM, były jeszcze takie alu hyundai
--- Koniec cytatu ---

VitalR jeśli nie dodałeś screenów aukcji to przed pierwszym linkiem dodaj numer felgi 52910-2L250, a przed drugim 52910-3Z100 tym sposobem po wygaśnięciu linków będzie wiadomo o co chodzi
--- Koniec cytatu ---

Ok, poprawione.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej