Forum > Pozostałe

[ix35 EL] Jakie są zasady przydzielania aut zastępczych?

<< < (2/3) > >>

Zibi:
ja mogę wziąć i10, byle na z buta lub komunikacją nie śmigać, bo drożej wyjdzie.

WFST:
W dniu 13.03 tego roku miałem naprawę częściowo gwarancyjną.

Od zakupu nowego samochodu w listopadzie 2013 moje radio gubiło fale. Wymienili je na nowe ale nie pomogło, więc zaproponowałem jeszcze jedną wymianę na radio z nawigacją (oczywiście za dopłatą z mojej strony).

Ponieważ miało to trwać kilka godzin, to poprosiłem o auto zastępcze i bez problemu je dostałem. Nikt też nie wspomniał o pieniądzach za samochód zastępczy.
Dodam tylko, że teraz radio nie gubi fal  :-D

gurszczak:
WFST,  jaka dopłata wchodziła w grę, i na jaki model wymienili - bo mam podobny problem z gubieniem tych fal.

WFST:
Radio z nawigacją, które mi założyli, to "GMS 7243 NAVI+". Wcześniej mieli je w testowym IX35. Przy sprzedaży testowego auta klient nie chciał dopłacić za navi więc wymienili je na zwykłe (czyli ja kupiłem lekko używane), a zapłaciłem 2200 zł razem z kamerą cofania.

Venom:
Sytuacja tego typu. oddaje auto do serwisu na naprawdę gwarancyjną ( obojętnie jaka) .Muszę się jednak przemieszczać jakoś przez ten czas. Czy przysługuje mi wtedy auto zastępcze na czas naprawy ? jakieś doświadczenia w tej materii ? Chodzi konkretnie o Hyundai Marvel w Łodzi ale dotyczy to  tego tematu w ogóle , obojętnie w którym salonie Hyundaia .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej