Forum > i20

[i20 PB] Jaka to wersja modelu i20?

<< < (2/2)

Jacaw:
A możesz podać chociaż rocznik ? To co napisałeś trochę mi nie pasuje, chyba, że coś pominąłeś. Nie śledzę obecnej konfiguracji i20, ale w okolicach 2011 roku to jak miała ESP to był to przynajmniej Comfort, ewentualnie od wersji Comfort klamki i lusterka były w kolorze nadwozia, w niższych były czarne. Skórzana kierownica chyba wskazywałaby na Style, bo ja mam Comfort z 2011 i takich rzeczy nie mam... ale nie wymieniłeś ESP w wyposażeniu, więc to by nieco nie pasowało.

de_assis:
Szkoda ze rocznika nie podajesz, ale wg mnie masz wersje Style.
Specjalnie dla Ciebie zeskanowalem tabelke z wyposazeniem ktora dostalem w 2010 roku odnosnie modeli z 2009 roku. Moze masz mlodszy, ale generalnie jakis tam poglad bedziesz mial.
Pamietaj, ze  w standardzie dostawalo sie tez ocierające klamki oraz losowo dla kazdego stuki w desce rozdzielczej, rdzewiejaca tylna klape. Podsufitka z tylu tez ma ochote odpasc, ale to nawet fajne auto  ;-)

Pobierz sobie ZAPISZ OBRAZEK JAKO i mozesz powiekszyc jak juz bedziesz mial na pulpicie, albo moze bez pobierania wystarczy.

piksel:
Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Kilka pozycji z wyposażenia pasuje do wersji Style, ale niektórych co też powinny być nie ma, ale trudno będę się pocieszał że mam najlepszą wersję. :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej