Forum > Getz
zapalniczka nie działa ;-(
bob35:
Jak dużo razy zapalałeś fajki to być może masz dużo popiołu na styku w gnieżdzie też tak miałem. Wydmuchać wyskrobać sprawdzić miernikiem. sprawdż też samą zapalniczkę.
marasbydg:
--- Cytat: "bob35" ---Jak dużo razy zapalałeś fajki to być może masz dużo popiołu na styku w gnieżdzie też tak miałem. Wydmuchać wyskrobać sprawdzić miernikiem. sprawdż też samą zapalniczkę.
--- Koniec cytatu ---
heh jak na ironię obiecałem sobie (i żonie) że nie bede palił w gacku i słowa dotrzymałem. Pozatym niedawno rzuciłem palenie wogole.....
marasbydg:
a własnie czy macie jakies sposoby na wyciągnięcie bezpiecznika??? ja za cholere nie mogłem go dzisiaj palcami wyrwać....
krzyhan:
--- Cytat: "marasbydg" ---a własnie czy macie jakies sposoby na wyciągnięcie bezpiecznika??? ja za cholere nie mogłem go dzisiaj palcami wyrwać....
--- Koniec cytatu ---
w moim getzie zapasowe bezpieczniki wraz uchwytem do wyjmowania są w drugiej skrzynce z bezpiecznikami i stycznikami pod maską zaraz obok akumulatora
krzysztof
RADTUS:
--- Cytat: "marasbydg" ---a własnie czy macie jakies sposoby na wyciągnięcie bezpiecznika??? ja za cholere nie mogłem go dzisiaj palcami wyrwać....
--- Koniec cytatu ---
Kolego, podpowiadałem o "uchwycie", może trochę nietrafione nazewnictwo zastosowałem, ale to takie małe "szczypce" pomocne podczas wymiany.
Nawigacja