Forum > Getz
zapalniczka nie działa ;-(
marasbydg:
Witam forumowiczów. tak jak w temacie nie działa (przestała) gniazdo zapalniczki samachodej. Ostatnio probowałem odpalić nią papierosa i okazało się że nie grzeje. Dzisiaj probowałem podładować baterię w gps i też brak reakcji. Nie wiem co się stało. Może to bezpieczniki tylko jak sprawdzić czy to one i gdzie są odpowiedzialne za zapalniczke bezpieczniki???? pozdrawiam
RADTUS:
marasbydg, z lewej strony pod kierownicą masz "właz" do bezpieczników ;)
Na nim od środka znajdziesz "mapę" do skarbu ;)
Znajdziesz tam też uchwyt do bezpieczników i o ile producent był łaskawy i nikt Ci nie skubnął trzy zapasowe bezpieczniki (pamiętaj kolor ma znaczenie :))
pozdr, R
marasbydg:
dzieki za pomoc!! jutro z rana się tym zajmę ;-) pozdrawiam
krzyhan:
--- Cytat: "RADTUS" ---marasbydg, z lewej strony pod kierownicą masz "właz" do bezpieczników ;)
Na nim od środka znajdziesz "mapę" do skarbu ;)
Znajdziesz tam też uchwyt do bezpieczników i o ile producent był łaskawy i nikt Ci nie skubnął trzy zapasowe bezpieczniki (pamiętaj kolor ma znaczenie :))
pozdr, R
--- Koniec cytatu ---
witam. tak dla przypomnienia - bo kiedyś samego mnie to dopadło " ZAPALNICZKA DZIAŁA TYLKO PRZY ZAŁĄCZONYM SILNIKU" (przynajmniej tak jest u mnie)
pozdrawiam Krzysztof
RADTUS:
--- Cytat: "krzyhan" ---
witam. tak dla przypomnienia - bo kiedyś samego mnie to dopadło " ZAPALNICZKA DZIAŁA TYLKO PRZY ZAŁĄCZONYM SILNIKU" (przynajmniej tak jest u mnie)
pozdrawiam Krzysztof
--- Koniec cytatu ---
Mam wątpliwości co do Twojej tezy, no chyba, że pod terminem "załączony silnik" masz na myśli stacyjkę w pozycji "1".
Nie spotkałem się jeszcze z wersją, którą definiujesz, ale zgodnie z zasadą nie widziało się jeszcze wszystkiego .... :)
Nawigacja
[#] Następna strona