Forum > Santa Fe SM

Kilka pytań o santa fe 2,4 i 2,7 lata 2003-05

<< < (2/3) > >>

avantimeod:
w moim sanciaku 2004r wersja europejska są 4 biegi do przodu i wsteczny:)

Mc_Abra:
tak BTW z racji gabarytów samochodu i jego współczynnika Cx (podobnego do wiktoriańskiego kredensu...) przy prędkościach powyżej 120 km/h szumieć będzie dosyć znacznie... trzeba się z tym opływającym głośnym powietrzem liczyć...

lovelypl:

--- Cytat: "phuss" ---czy w aucie 2,7l z automatem przy prędkości 140-150km jest w miarę cicho, idzie pogadać?
--- Koniec cytatu ---

Nie jest źle - spokojnie porozmawiasz - nie będzie jak w limuzynie, ale do Poloneza to mu duzo brakuje ;)

IgoReCzeK:

--- Cytat: "phuss" ---czy w aucie 2,7l z automatem przy prędkości 140-150km jest w miarę cicho, idzie pogadać?
--- Koniec cytatu ---

Witam ponownie. Proszę Pana, gdzież to zamierza Pan tak szybko jeździć? :> No chyba, że u zachodnich sąsiadów. ;p Pozdrawiam Igor.

phuss:

--- Cytat: "IgoReCzeK" ---
--- Koniec cytatu ---

Witam ponownie. Proszę Pana, gdzież to zamierza Pan tak szybko jeździć? :> No chyba, że u zachodnich sąsiadów. ;p Pozdrawiam Igor.
--- Koniec cytatu ---

Ależ szanowny panie, nie ma potrzeby jechać na zachód, na naszych autostradach można do 130km/h :> . Mam aż jedną w pobliżu :mrgreen:
Ale zapewniam , że żadna nieoznakowana Vectra nie zatrzyma nikogo za przekroczenie prędkości o 10 czy 20km/h <ok>
Jednocześnie pragnę zapewnić , że nie jestem jakimś piratem drogowym, mam już 40-kę na karku i się w życiu wyszalałem <ok> , ale wlec też się nie lubię :D
pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej