Forum > Santa Fe SM
Kierownica w santa fe
avantimeod:
ewidentnie mi tu coś nie gra...przede wszystkim ten samochód z linka to dla mnie nie 2WD tylko 4WD i 2.4 na dodatek 16V...i ja ci powiem tak.oglądałam wiele sanciaków i w żadnym nie widziałam dwukolorowej kierownicy..no i cena coś podejrzanie niska...no ale może niech sie wypowiedzą bardziej doświadczeni...
amps11:
Widać że z autem coś się działo, tylni zderzak pochodzi od starszego modelu, no i ta poduszka w kierownicy, trzeba mu się uważnie przyjżeć.
Pozdrawiam
Lestat:
A samym samochodzie sie nie wypowiadam, ale nie bardzo wiem o co Wam chodzi z kierwnicą. Przeciez jest obszyta skóra jak widac i jesli ktos to robil na własna ręke u tapicera to mógł sobie obszyc skóra praktycznie w kazdym kolorze i nie widze w tym nic dziwnego. Natomiast cena jak na ten rocznik i przebieg dziwnie niska.
Brt85:
Lestat, dziwne jest to, że jest w takim odcieniu. Przeglądając inne SF z tych lat. to skóra była bardziej w odcieniu tapicerki (kolor bardziej szary niż czarny). Jeżeli wcześniej nie było skóry na kierownicy, ( co byłoby bardzo dziwne w tej wersji wyposażenia) to można uwierzyć. Jeżeli była skóra i ktoś obszył ją jeszcze raz to można wnioskoważ że auto miało duży przebieg i stare obszycie się wytarło.
Mnie jeszcze zastanawia skóra na siedzeniach. Jakoś tak dziwnie jasna się wydaje. Nie wiem czy wystepowały takie odcienie w SF. Może je też ktoś obszywał?
Lestat:
Nie, no oczywiście mowa tylko o NIE fabrycznym obszyciu, tez nie wierze, zeby mial fabrycznie czarna skóre na kierownicy, natomiast wydaje mi sie ze widywałem SF ze skórzaną tapicerka bez obszytej kierownicy, ale zakładał się o to nie będę.
Nawigacja
[#] Następna strona