Forum > Matrix / ix20

[ix20] Hyundai ix20 Lifting 2015

<< < (12/13) > >>

Iktorn:
jack55 akurat aktualność strony hyundai.pl pozostawia wiele do życzenia i na to salony na to też narzekają. Jak wychodziło i30 po lifcie, to dostali excela z cenami i podstawiali pod klienta  :shock:. Znam więcej przykładów z ostatniego roku o nie poważnym podejściu HMP. Firma jest moim zdaniem źle zarządzana. No chyba że zarząd to koń trojański grupy VW.

Inna rzecz, że jeśli rabatów nie będzie, to sprzedaż spadnie. I to będzie strzał w stopę. Lepiej sprzedać taniej i mniej zarobić, niż nie sprzedać wcale.  :-P

lukasz.zst:
Ja dziś dostałem odpowiedz
Tempomatu nie bedzie do Comfort nawet za doplatą.
Upustów też nie bedzie do pazdziernika przynjamniej
Bylem dzisiaj w KIA zobaczyć nowa Vengę 1,6 XL automat 6biegowy z navi .
Auto naprawdę fajnie wyposażone tak samo jak ix20 premium  lecz tansze o 20 tys.zl .Dostalem ofertę u dilera na takie kia za 67800zł niech sapada na drzewo Hyundai Motor Poland z ix20

jack55:
Upusty w Hyundaiu będą na jesieni bo będzie promocja Euro 2016 ;-)
Ja też jak bym miał kupować kupiłbym Vengę.
Wyposażeniem i ceną Kia niestety miażdży Ix20 :-/

wojbur:
Jechał ktoś już nową Vengą tzn tą po lifcie? Jeśli poprawili wygłuszenie to będzie to rewelacyjna oferta, pomijając warunki gwarancji bez porównania...

piter_ix20:
Na stronie http://www.hyundai.pl/Samochod/Osobowe/Nowy_ix20/#contents_price_list jest napisane, że tylne zawieszenie w nowym IX20 jest typu wielowahaczowego. A przecież dobrych rzeczy się nie poprawia...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej