Forum > Atos / Atos Prime
[Atos Prime] Czy Atos ma filtr kabinowy?
berthold61:
Jak w temacie. Auto paruje mocno, a ja nie wiem czy i gdzie ewentualnie jest filtr kabinowy, pzdr.
atos z 2000 roku klima. wspomaganie
ed. tytuł. tekla
albert:
Kiedyś już padło takie pytanie i podobno nie ma.
http://hyundaiklub.pl/forum/archiwum/viewtopic.php?t=974
berthold61:
no to szkoda myślałem że wystarczy papier wymienić i będzie gitara ale skoro niema to trzeba dmuchawę na maxa dawać i 1 km przed domem wyłaczać ogrzewanie aby nie parował i mroził szyb od środka po schłodzeniu
sundance_kid:
berthold61 jakie masz dywaniki? Szyby domykają się do końca? Nie opadają sobie? My też mieliśmy mały problem z wilgocią w aucie. Pierwsza mała przyczyna to były welurowe dywaniki a druga duża to opadająca szyba za kierowcą. Zmienilismy dywaniki na gumowe, auto wywietrzyliśmy, wygrzaliśmy i problem zniknął.
berthold61:
--- Cytat: "sundance_kid" ---berthold61 jakie masz dywaniki? Szyby domykają się do końca? Nie opadają sobie? My też mieliśmy mały problem z wilgocią w aucie. Pierwsza mała przyczyna to były welurowe dywaniki a druga duża to opadająca szyba za kierowcą. Zmienilismy dywaniki na gumowe, auto wywietrzyliśmy, wygrzaliśmy i problem zniknął.
--- Koniec cytatu ---
nie auto raczej szczelne a dywaniki gumowe ale teraz ja zamiast żony brykałem poprostu autami się zmieniliśmy i jest oki pewnie ogrzewanie na ful potem stygnie i marznie , ja dojeżdżając do domu to 1 kilometr wyłączam ogrzewanie aby temperatury wyrównać i nie ma tego problemu ale zaglądałem tak niedbale pod podszybie przez te kratki i tam coś widać jest tak jak by wlot i być może jest tam jakiś filtr muszę to ściągnąć i dokładnie zlukać
Nawigacja
[#] Następna strona