Forum > Santa Fe SM

[Santa Fe SM] Interfejs diagnostyczny

<< < (3/5) > >>

Hulltay:
Mój działa ok na torque, spróbuj jeszcze apki dashcommand, jest tam trochę zabawy z konfiguracją ale warto. Aplikacje pokazują wszystkie dostępne parametry pracy z ECU, błędów nie znalazły także nie miałem co u siebie kasować.

aprzemek:
To ciekawostka - Torque nie działa u mnie. Bez względu na konfigurację nie chce ruszyć. Natomiast działa polski Piston. Chwila ustawień i wszystko pokazuje. Swoją drogą wydaje mi się nawet bardziej czytelny niż Torque.
Teraz jeszcze tylko pozostaje rozwiązanie problemu, który wywala CHECKa :)

waw_snow:
Dzisiaj doszła do mnie przesyłka z zakupionym ELM 327 mini. Pierwsze odczucia fajna zabawka, z Torque działa tylko pytanie do zaawansowanych użytkowników czy ten interfejs wyłącza się w ogóle? Zauważyłem ze po zgaszeniu samochodu i wyjęciu kluczyka ze stacyjki dalej świeci się dioda i mam połączenie bluetooth. Ile pobiera prądu taki interfejs?

Hulltay:
Ganiam z nim jeż 3 m-c bez wyłączania i nic się nie dzieje, także apetytu dużego raczej nie ma:)

Mistrz:
Tak samo, mam już chyba z pół roku i nie wyjmowany siedzi. A samochód stał czasem w lecie po tygodniu nie jeżdżony i na starym, słabym akumulatorze dawał radę odpalić, więc na pewno nie ma się czego obawiać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej