Forum > Accent
[Accent X3] Brak zegarka i podgrzewania szyby...
dcc69:
Otóż tak, radio gra a zegar nie wyświetla nic a podgrzewania brak i nie świeci się kontrolka na włączniku. Jak wcisnąłem to tylko coś pstryknęło i po robocie.
Dziękuję za podpowiedzi.
Walczę z podnośnikiem prawych przednich drzwi linka się zerwała wyjąłem wszystko znalazłem kawał klocka w drzwiach i nie można w dobrej cenie namierzyć podnośnika. Po wyjęciu silniczka nie mam wpustu na wielofrezie tylko 3 ząbki a na allegro czy w polcar sa tylko na wielkofreziku.
Może ktoś ma coś takiego??
kosmos2011:
http://www.fox.rzeszow.pl/PODNOSNIK-SZYBY-PRZOD-LEWY-ACCENT-ELEKTRYCZNY-4D(4,254721,15483).aspx
Sprawdź czy po włączeniu przycisku na kostce M13 timera na pinie 4 jest napięcie.
dcc69:
Powiem tak. Zegarek działa spalony był bezpiecznik :oops: ale ogrzewania dalej brak.
Namierzyłem przekaźnik o numerze 95430-22000 który odpowiada za podgrzewanie tylnej szyby zamieniłem i dalej nie ma podgrzewania.
Coś mnie się wydaje, że to będzie ten przełącznik. Bo chyba powinien jakiś opór się wyczuwać podczas wciskania a on jest jakiś luźny :cry:
Co radzicie jeszcze podziałać??
kosmos2011:
--- Cytat: "dcc69" ---Powiem tak. Zegarek działa spalony był bezpiecznik
--- Koniec cytatu ---
No tak bezpiecznik jest od audio ten sam, ale pewnie radio jest zmodzone tak żeby grało bez kluczyka w stacyjce.
Sprawdź jeszcze jeśli masz nadwozie HB ten przepust gumowy gdzie idą przewody z karoserii do tylnej klapy.
dcc69:
No tak jest zrobione coś, że jak wyłączę kluczyk a nawet go wyjme to i tak radyjko sobie gra :-P
T|o dobrze, czy źle??
[ Dodano: 2014-12-12, 08:14 ]
Tak nadwozie w moim Accencie jest HB.
Nawigacja
[#] Następna strona